Heidi Karhu

Karhunpesä

Tärkein matkasi on elämänpituinen pyhiinvaellus itseesi

Karhunpesä

Palvelut

space2.jpg

Quantia hoito

Kvanttihoito on energiaa ja informaatiota. Se palauttaa kehon ja mielen luonnolliseen harmonian tilaan.

Quantia Nordic Quantum Healing on voimakas, puhdas ja korkeavärähteinen kvanttifyysinen energiahoito, jonka avulla pääsemme korkeampaan tietoisuuden tilaan, 0- tilaan.

0-tilassa asiat voivat muuttua helposti, vaivatta ja nopeasti. Kysymys on enemmän tietoisuuden muuttumisesta.

rumpuhoito

Healing Drum Rumpuhoito

Rummulla tehtävä hoito ja mielikuvamatka – minkä aikana rumpu soittaa sydänrytmiä eli ns Eagle beat.  (3-4 lyöntiä / sek. )Tämä auttaa tutkitusti tietoisuudentilamuutoksiin.

Tuloksena on rentouttava, eheyttävä ja tasapainottava olo, joka säilyy pitkänkin ajan. Värähtelyn vaikutus kestää tutkitusti vähintään n. 72 h.

Yhdysvaltojen rummutusterapian uranuurtajan Robert Lowrence Friedman ja Cherokee shamaani Michael Draken – White Thunder – sekä tutkijoiden seurauksena nykyisin on tutkittu paljon rummutuksen hoitavia ja eheyttäviä vaikutuksia. Kuten jmonissa neurologian tutkimuslaitoksissa.

 

heidikarhu_karhunpesa

Cammalot Seichem energiahoito

Energiahoidossa käytetään useita parantavia energioita, mm. luonnon kaikkia viittä elementti energiaa: maata, vettä, tulta, ilmaa ja eetteriä.

Hoito vaikuttaa emotionaaliseen, mentaaliseen, henkiseen, karmiseen ja fyysiseen tasoon.

Puhdistaa kehoa, auraa,chakroja sekä meridiaaneja mm.

Cammalot Energiaterapia tukee henkistä kasvua, auttaa sydäntä avautumaan elämälle. Samoin tukee itseoivallusta.

Hoito auttaa myös päästämään irti , poistamaan pitkään ylläpidetyistä pelkoon pohjautuvista emotionaalisista uskomuksista ja asenteista sekä erillisyyden tunteista.

 

reiki

NLP-Coaching

NLP eli Neuro Linguistic Programming viittaa oletukseen että ihmisen mieli ja keho toimivat kokonaisuutena jossa esim. kielen tasot ovat yhteydessä solutasoon ja päinvastoin.

NLP on ajattelutapa ja toimintamalli, joka auttaa ihmisiä kehittämään osaamistaan ja käyttämään sitä eri tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla.

NLP;tä käytetään ja sovelletaan mm. henkilökohtaisessa kasvussa, esimiestyössä, johtamisessa, koulutuksissa ja valmennuksissa.

NLP on tehokas menetelmä kehittämään omia resursseja ja voimavaroja sekä johdattaa mielen äärettömien  mahdollisuuksien keitaalle.

aromaterapia

Aromaterapia

Aromaterapia perustuu ihmiselämän kokonaisuuteen. Se pyrkii luomaan tasapainoa ihmisen kehon, mielen ja psyyken toimintojen välille. Sen tavoiteena on luoda edyllytykset ihmisen omien parantavien voimien työskentelylle.

Eteeriset öljyt imeytyvät elimistöön ihon ja hengitystiehyeiden kautta sekä vaikuttavat mieleen hajuaistin välityksellä. Eri kasveista ja kasvinosista saaduilla öljyillä on kullakin erilaisia vaikutuksia ihmiskehoon öljyjen kemiallisen rakenteen mukaisesti. Ne voivat olla virkistäväiä, lämmittäviä, verenkiertoa elvyttäviä ominaisuuksia ja immuniteettia nostavia, jotkut lievittävät kipua, poistavat nestettä elimistöstä, rauhoittavat ( esim unta lisäävästi ), rohkaisevat tai laukaisevat kouristuksia mm.

Näiden tutkittujen fysiologisten vaikutusten lisäksi eteeristen öljyjen on todettu vaikuttavan myös ihmisen psyykeeseen. Kaikista aisteistamme hajuaisti on ainoa, joka on suorassa yhteydessä aivojen tunnekeskukseen. Jokaisella ihmisellä on oma hajumuistinsa. 

nlp

Tilojen puhdistusta ja energisointia

Olet varmaan kokenut joskus tilan missä on hyvä olla tai kun olet poistunut tilasta niin sen jälkeen tunnet olosi energiseksi.

Toisaalta saatat olla kokenut tilan missä olo on jotenkin turvatonta tai epämielyttävää. Ikäänkuin rentous ja ilo olisi vähentynyt. Usein puhutaan negatiivisesta energiasta.

Tila voidaan puhdistaa ja uudelleen energisoida jolloin tilanne muuttuu energeettisesti huikealla tavalla.

qvantia

Terapeuttisen tason ALH-enkelihoito

ALH eli Angel Light Hypnosis. Hoidossa yhdistyy enkeli energia, hypnoterapia ja regressiohoito. Hoito sopii erityisesti kun haluat työstää energiatukoksia tai haluat ohjausta sekä opastusta enkeleiltä.

Hoidon avulla vahvistuu enkeliyhteytesi ja värähtelysi.

tarot

Tarot tulkinta

Osho Zenin viisauden mukaan elämämme tapahtumat heijastelevat tuntojamme ja ajatuksiamme. Kun suuntaamme huomiomme sisäänpäin, pystymme ymmärtämään paremmin itseämme ja elämäämme.

Osho Zen Tarotin tarkoituksena on lisätä ymmärrystämme tästä hetkestä. Korttien kuvat ja symbolit heijastavat omaa sisäistä maailmaamme ja opastavat kohti tietoisempaa elämää.

Lukemuksen voi tehdä myös kaukolukemuksena – puhelimen tai esim. teamsin,zoomin tai gmailin meetin välityksellä.

aromaterapiaa

Intialainen päähieronta


Intialainen päähieronta on rentouttava hoitomuoto, jonka juuret ovat vanhassa intialaisessa Ayurveda-perinteessä. Suomeen hoito on tuotu viitisentoista vuotta sitten.

Intiassa päähieronnan taito on kulkenut perimätietona perheissä sukupolvelta toiselle. Suomessa Intialaista päähierontaa pidetään rentoutushoitona, mitä se parhaimmillaan onkin. Aasiassa hoidolla tiedetään kuitenkin olevan myös selvä terveysvaikutus.


Hoidossa käsitellään hartiat, olkavarret, pää ja niska, erilaisilla hierontaliikkeillä, naputuksilla ja sivelyillä.
Intialainen päähieronta lievittää jännitystä ja stressiä sekä parantaa verenkiertoa, jolloin myös lihaskivut vähenevät. Se myös tasapainottaa aivojen eri osien välisiä yhteyksiä. Vaikutus tuntuu usein rentouttavana. Parhaimmillaan hoito vaikuttaa myös mieleen eheyttävästi.
Hoito on hyvin rentouttava ja eheyttävä.

Hinnasto

 • Qvantia hoito
  Qvantia hoito 30 min 40 € / 45 min 60 €
 • Terapeuttisen tason ALH-hoito
  Terapeuttisen tason ALH-hoito 45 min 75 € / 60 min 90 €
 • Cammalot Seickem energiahoito
  Cammalot Seickem energiahoito 60 min 60 € / 90 min 80 €
 • Drum healing Rumpuhoito
  Drum healing Rumpuhoito 30 min 35 €/15 min 20 €
 • Aromaterapia Aromatach
  Aromaterapia Aromatach 60 min / 90 €

  Aromaattinen käsihieronta 20 min / 25 €

 • Tilojen puhdistus ja energisointi
  Tilojen puhdistus ja energisointi

  Hinta määräytyy tilan koon mukaan sekä tilanteen

 • NLP coachaus
  NLP coachaus 45 min 65 €

  Neuro-linguistic programming. Neurolingvistinen ohjelmointi on soveltavan psykologian suuntaus, jonka tavoitteena on parantaa mm. ajattelu - ja tunnetaitoja, vuorovaikutustaitoja. tapoja kehittää itseään ja ymmärtää muita.

 • Tarot lukemus
  Tarot lukemus 30 min 40 € / 60 min 65 €

  Kaukolukemus käy useimmilla sovelluksilla tai myös puhelimitse

 • Intialainen päähieronta
  Intialainen päähieronta 30 min 35 € / 45 min 50 €

  Jalkapohjien ja nilkkojen hieronta 20 min / 25 €